Játékajánló – Izsák (The Binding of Isaac)

A játék Isaac-ről, illetve az anyukájáról szól főleg. Isaac anyukája, miközben a tévét nézte, meghall egy hangot, miszerint a fia gonosz, és meg kell ölnie. A játékba itt csöppenünk be mi Isaac nézőpontjából, ahogyan ő próbál menekülni egy, a szobájában talált csapóajtón keresztül. Amíg menekülésére koncentrál, aközben temérdek mennyiségű lénnyel kell megküzdenie, ami általában Isaac félelmének egyik megjelenése valamilyen formában.Képtalálat a következőre: „the binding of isaac afterbirth”

Én úgy is hívnám ezt a játékot, mint a biblia hírnöke, ugyanis nem egy bibliai utalás található meg. Benne van például miniboss-ként a 7 főbűn, illetve még az apokalipszis 4 lovasa, ráadásul a játék két főellensége az vagy maga a sátán, vagy pedig egy angyal.Képtalálat a következőre: „the binding of isaac afterbirth”

Én személy szerint szeretem a nehéz játékokat, de ez lehet, hogy néhány embernek már már túl nehéz, és inkább csak idegesek lesznek tőle. Azaz, ha nem szereted a roguelike játékokat, vagyis az olyanokat, hogyha meghalsz, akkor kis híján mindened, amit eddig szereztél elveszik, akkor neked nem ajánlom, viszont a többieknek meg jó szórakozást hozzá, miután megvették a játékot.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.