HETI TOP 5! – Darwin díjak

Mi is az a Darwin díj?

Aki nem tudná, a Darwin díj azokat illeti, akik érdekes módon távoztak el a világunkból.

#5 A Pap, aki nem értett a technológiához (2008)

Adelir Antonio de Carli, egy katolikus pap Brazíliában, jótékonyság céljából megfogott egy ejtőernyőt, az ejtőernyőzős sisakját, GPS-t, ételt, italt, és egy hőálló ruhát, s ezer héliumos lufit a székéhez kötve az égbe emelkedett. Miután 6 ezer méterre volt a földtől, telefonált egyet: Ugyan már, segítsenek neki, mert nem tudja, hogy működik a GPS. Nem kapott választ. A Brazil tengerészgyalogság 9 nap után abbahagyta a keresését. Végül 2 hónap múlva találták meg a maradványait 100 km-el az Óceánon belül egy Olaj kifejtő mellet.

#4 Az a fránya lift… (2010)

Ez az eset már azért is speciális, mert sikerült videóra venni, de engedjétek meg, hogy elmagyarázzam. Miután egy koreai úr lekéste a liftet a kerekes székével, elfogyott a türelme. Ezután addig tolatott hátra, amíg el nem érte a liftet. Videó a képre kattintva tekinthető meg.

#3 A láncfűrész helytelen használata (1996)

Egy lengyel farmer pár sör után a barátaival úgy döntött, hogy meztelenre vetkőznek, és eldöntik, ki az igazi férfi. Miután az egyik barátja levágta a lábát egy láncfűrésszel, a farmer a kihívás hevében a láncfűrészt a fejéhez rakta, és levágta azt.

#2 Orosz roulette (2000)

Egy 19 éves Rashaad nevezetű fiatalember eléggé félreértette az orosz roulette szabályait. Ahelyett, hogy a forgótáras revolverét töltötte volna meg, ezzel jó esélyt adva a túlélésre, ehelyett a 9mm-es félautomata pisztolyát töltötte meg és húzta meg az elsütőbillentyűt.

#1 Egy speciális eset (2002)

Ez az incidens attól különbözik a többitől, hogy itt a szerencsétlen áldozat túlélte, és ezzel egy különleges élő Darwin díjat kapott. Egy Wisconzin-i férfi hosszú erotikus játszmát tartott a feleségével, ahol a férfi arra kérte a nőt, hogy a dupla csövű sörétesét rakja a nemi szervéhez, és húzza meg a ravaszt. Miután a feleség egyik barátja érkezett a házba, ezt az esetet elkapkodták, így a fegyver töltve maradt.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.