Ütött a halál utolsó órája – Játékajánló (Dead by daylight)

Ez a játék egy 2016-ban megjelent 4 az 1 ellen felosztású co-op horror játék melyben 4-en játszák a túlélőket/menekülőket illetve 1 ember játssza a gyilkost.

Képtalálat a következőre: „dead by daylight”

Forrás : http://www.deadbydaylight.com

Még a meccs inditása előtt ki lehet választani mind az emberek részéről egy karaktert illetve a gyilkos részéről is. Az emberekben sok külömbséget nem éreztem ,csak ha már sok perked van mivel akkor már szemrelátható a külömbség a szereplők között (Van például amelyik gyógyít illetve van amelyik gyorsabban fut stb. stb.). A gyilkosok oldalán viszont már kezdőként is sok küldömbség van mivel az összesnek van egy bizonyos képessége (valamelyik rárohan a menekülőkre, van amelyik pedig láthatatlan lesz, vagy ha ezek közül egyik sem tetszik lehet csapdákat is elhelyezni az egyikkel) . A játék célja a túlélők szempontjából pedig  az hogy túléljék az egész mérkőzést amelyet generátorok kiiktatásával tudnak elérni ugyanis ha eleget hatástalanítanak akkor kinyílik egy kapu amelyen elmenekülhetnek. Viszont ez nem olyan egyszerű ugyanis a mészárló folyamatosan üldözi őket és ha elkapja az egyiküket brutálisan fel is áldozhatja egy kampó segítségével.

Képtalálat a következőre: „dead by daylight”

Forrás : https://www.youtube.com

A játéknak nyilván akkor van vége hogyha elmenekülnek az emberek vagy ha feláldozza őket az emberölő. Őszintén szólva próbáltam ezt a játékot egyedül és nekem úgy is elég nagy szórakozást nyújtott viszont akkor az igazi ha 5-en játszátok mert akkor a tetőfokára hág a hangulat.

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.