Glaz, az upgrade-elt orosz szörny

Rainbow Six Siege Mid-Season reinforcements

A Velvet shell DLC Mid-Season Reinforcements-jében (Szezon közepi megerősítésekben) több fegyvert erősítettek, de egy különleges operátor hatalmas változáson ment keresztül.

A fegyverek terén Capitao, Jackal és Termite fegyverének visszarúgása csökkent, illetve a célkeresztek terén is történtek változások. A Red Dot, Holographic és a Reflex célkeresztek célpontja kisebb lett, ami pályafutásom elején furcsa volt és szokatlan, de könnyen bele lehetett tanulni.

Az operátor, aki gyökeresen megváltozott az Glaz (az ő neve oroszul szemet jelent). Egy hőkamerát kapott a távcsövébe, amivel képes átlátni a füstgránátok által generált füstön, a Capitao nyílpuskájából pedig kilőhető kék füstön és Smoke mérgező gázfelhőjén is. A füstgránátok nem nagyon kaptak szerepet eddig az összecsapásokban, de így fontos kiegészítővé váltak.

Volt szerencsém kipróbálni akcióban az orosz különleges erők mesterlövészét, és azt kell mondanom, hogy eddig se volt gyenge tagja a csapatnak, de így egy fontos és erős karaktert alkottak, ami olyan erőre tett szert, amit akár röntgenlátásnak is lehet nevezni, így előreláthatóan fogják őt, és a kedves édesanyját szidni a játékosok. Ha szabad így fogalmaznom, az Ubisoft ezzel a húzásával szörnyet teremtett.

Szerző: Donert Rináldó

You may also like...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.